Besparingscalculator

Onze besparingscalculator laat zien dat het loont om uw bestaande verlichting te vervangen voor LED-lampen. Onderstaand besparingsoverzicht toont een besparingsvoorbeeld van een vervanging van 4 halogeenlampen van 50 watt voor 4 LED-lampen. Hier is rekening gehouden met de kosten van zowel de LED- als halogeenlampen. Rekening houdend met het feit dat u niet altijd thuis bent (320 dagen aangehouden) en dat de lampen gemiddeld 5 uur per dag branden, heeft u de relatief kleine aanschaf binnen een half jaar(!) terugverdiend. Tel daar de garantietijd nog bij op en het levert u altijd winst op! Daarnaast zal de LED-verlichting normaal gesproken veel langer functioneren, dus blijft u jaarlijks besparen. Zowel op energiekosten als op vervangingskosten.

Heeft u een eigen bedrijf? Denk eens aan de tijd die het kost om telkens verlichting te moeten vervangen of personeel in te moeten schakelen die dit moet doen. Dubbele besparing!

Wilt u weten hoeveel u precies kunt besparen? Vraag zelf uw besparingsoverzicht aan! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Besparingscalculator | Bestaande verlichting vervangen door LED