Corona maatregelen

>> Afhaalbalie geopend, lichtadvies op afspraak<<

Maandag t/m zaterdag zijn wij van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar!

Wij moeten helaas ook onze winkel tijdelijk sluiten, maar onze afhaalbalie is open! Daarnaast is het mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen voor een lichtadvies. Zonder afspraak kunnen wij helaas niemand toelaten in onze winkel.

Naast het feit dat onze webshop gewoon bereikbaar blijft, zijn wij dat zelf natuurlijk ook! We zijn telefonisch en per mail gewoon bereikbaar (of vul onderstaand contactformulier in) en de afhaalbalie is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur (uitgezonderd feestdagen).

Concreet houden de laatste maatregelen voor ons in:

>   De webshoporders zullen gewoon zoals u dit gewend bent dagelijks worden verwerkt.
>   Het bestellen van verlichting kan via de webshop maar ook gerust telefonisch of per mail. Bestellingen kunnen gewoon op afspraak worden afgehaald bij onze afhaalbalie!
>   Montage / reparatie? Onze monteurs staan gewoon voor u klaar. Neemt u gerust contact op.
>   Lichtadvies? Geen probleem maar wel op afspraak! Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op.
>   Wij laten per keer maar één klant binnen om een order op te halen, mocht u onverhoopt toch een andere klant voor u hebben dan vragen wij u buiten te wachten.

Uiteraard voeren wij bovenstaande uit met inachtneming van de Corona maatregelen. Veel sterkte in deze voor iedereen zeer moeilijke tijd en blijf gezond!

Mail: klantenservice@lichtcentrumhengelo.nl
Tel.: +31 (0)74 - 247 00 98

* Verplichte velden