Garantie

Wij geven standaard 2 jaar garnatie op onze artikelen, uitgezonderd glas en lichtbronnen. Op LED-lampen geven wij minimaal 3 jaar garantie, op LED-strips 5 jaar garantie. 

LED-lampen

Is LED-verlichting wel zo duur? Lichtcentrum Hengelo geeft maar liefst minimaal 3 jaar garantie op LED-verlichting! Zo weet je zeker dat de investering in LED zeker terugverdient. 

2 jaar garantie LED: 3 jaar garantie

 

Besparingscalculator

Uw bestaande verlichting vervangen voor LED loont. Onderstaand besparingsoverzicht toont een besparingsvoorbeeld van een vervanging van 4 halogeenlampen voor 4 LED-lampen. Hier is rekening gehouden met de kosten van zowel de LED- als halogeenlampen. Rekening houdend met het feit dat u niet altijd thuis bent (320 dagen aangehouden) en dat de lampen gemiddeld 5 uur per dag branden, heeft u de aanschaf binnen een half jaar terugverdiend. Tel daar de garantietijd nog bij op en het levert u altijd winst op! Daarnaast zal de LED-verlichting normaal gesproken veel langer functioneren, dus blijft u jaarlijks besparen, zowel op de energiekosten als op de vervangingskosten. Klik op de afbeelding voor een uitgebreide weergave van de besparingscalculator.

besparing op led verlichting

 

Klachten / problemen?

Heeft u problemen met uw aankoop? Functioneert er een lamp niet meer? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen zorgen voor een goede afwikkeling van uw klacht.

U kunt ons contactformulier invullen of contact opnemen door onderstaande gegevens te gebruiken:

Telefoon: 074 – 247 00 98

E-mail: klantenservice@lichtcentrumhengelo.nl