Schemerlampkappen en meer

Wij staan bekend om ons grote assortiment schemerlampkappen. Zit de gewenste kap er niet bij dan is het mogelijk om de gewenste kap op maat te laten maken. Door de verschillende stalen is het mogelijk de juiste kleur te kiezen voor een schemerlampkap.

Zit de juiste stof er voor u niet tussen? Dan is het ook mogelijk om zelf de stof aan te leveren voor uw schemerlampkap. Wij kunnen dan de stof op de voor u gewenste maat kap laten maken. Tevens is het mogelijk om uw oude kap nieuw leven in te blazen door deze opnieuw te laten bekleden.

Wij hebben naast een groot schemerlampkappen assortiment ook een groot aanbod in tafellampen en vloerlampen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een nieuwe kap zoekt op een eigen tafel- of vloerlamp, dit is geen probleem. Neemt u deze gerust mee naar de winkel, om hier een nieuwe bijpassende kap bij te zoeken.

Voor uitgebreide informatie, advies en alle mogelijkheden komt u eens langs bij ons in de winkel. We staan te allen tijde klaar voor advies en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kunt u niet wachten en wilt u graag beginnen met shoppen? Bekijk dan hier ons online aanbod.