Stalen Klok

Al zijn we dan gespecialiseerd in lampen, we hebben ook een groot assortiment tafelklokken, stalen klokken, spiegels en kleinmeubelen. Met bijna 200 klokken is onze collectie tafel- en wandklokken misschien zelfs wel de grootste van Nederland! Het Lichtcentrum Hengelo is hét adres voor de klokken van het bekende Nederlandse kwaliteitsmerk NeXtime.

Stalen klok

Bij het Lichtcentrum Hengelo vindt u zeker een stalen klok die voldoet aan uw eisen en die past in uw interieur. Of u nu een mooie grote stationsklok zoekt voor in de woonkamer of keuken, of een klein stalen tafelklokje voor op het nachtkastje, bij ons slaagt u zeker. Voor een echte retro look hebben we ook digitale- of flip-over tafelklokken in onze collectie.

Lichtcentrum Hengelo

Het Lichtcentrum Hengelo heeft al deze tafel- en wandklokken vrijwel altijd op voorraad. Als u uw bestelling op werkdagen voor 13.00 uur bij ons plaatst, heeft u uw stalen wandklok vaak al de volgende dag in huis! Wilt u uw keuze uit onze collectie eerst even met eigen ogen zien? Geen probleem, maar neem wel even van te voren contact met ons op, want we hebben niet elke stalen klok in onze showroom staan.

Geen van de producten voldoet aan deze selectie.