Philips Hue

Welkom in de wereld van Philips Hue

Wat is Philips Hue?

Philips Hue is je persoonlijke draadloze verlichtingssysteem waarmee je gemakkelijk waar ook ter wereld je lampen kunt bedienen en voor elk moment de juiste sfeer kunt instellen. Maak van je woning een slimme woning en breng deze tot leven met het meest innovatieve connected verlichtingssysteem ter wereld.


Wat kun je met Philips Hue?

Eenvoudige bediening en comfort op elke plek!

Bedien je slimme verlichting wanneer je maar wilt en waar je maar wilt. Van je slaapkamer tot je achtertuin en van je werkadres tot je vakantieadres. Maak je leven een stuk eenvoudiger met de slimme verlichting van Philips Hue.

Licht voor elk moment

Verander je dagelijkse routines in momenten om van te genieten. Met Philips Hue is het mogelijk om de sfeer in de kamer direct naar wens in te stellen met maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren. De Hue lampen helpen je om geleidelijk in slaap te vallen en wakker te worden, je energiek te voelen of te laten ontspannen.

Onbegrensde mogelijkheden met 16 miljoen kleuren

Ervaar de ontelbare mogelijkheden van Hue door je alledaagse verlichting te veranderen in buitengewone kleureffecten. Laat Hue je muziek, tv en games beïnvloeden met weergaloze of sfeervolle effecten. Speel met kleuren of synchroniseer je slimme lampen met je muziek en films.


3 verschillende typen Philips Hue lampen

Er zijn 3 verschillende typen Hue lampen. Allemaal werkzaam via dezelfde app en naast elkaar te gebruiken! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende fittingen. Allemaal met als belangrijkste doel je huis slimmer en energiezuiniger te maken!Hue White
Stel eenvoudig tijdschema's in en bedien je lampen overal ter wereld, dim ze comfortabel op de gewenste sterkte.Hue White Ambiance
Geleidelijk in slaap vallen en wakker worden, door het natuurlijk witte licht dat geleidelijk in sterkte toeneemt of afneemt. Stel de juiste sfeer in met een hele variëteit aan wittinten. Ontspannend warmwit tot koel productief daglicht!Hue White and Color Ambiance
Geniet van alle gemakken van de Hue Ambiance + 16 miljoen kleuren! Synchroniseer je verlichting met je favoriete muziek of films voor weergaloze effecten.


Hoe werkt het?

Philips Hue is gebaseerd op het ZigBee Light Link systteem. Zigbee is een draadloos communicatie protocol. Dit is een open standaard, zodat meerdere leveranciers het protocol kunnen gebruiken. Zo kun je Philips Hue combineren met heel veel andere producten! Denk aan verschillende thermostaten maar ook andere verlichtingsproducten. 

In feite is de Hue Bridge alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke Phlips Hue-systeem te ontwerpen en op te bouwen via de Hue App. De Bridge is het hart van het systeem die je in staat stelt alle Hue-producten te bedienen via deze app. De Bridge zorgt ervoor dat je alle eindeloze mogelijkheden van Hue zelf kunt toepassen! De bridge zit in verschillende Starterpacks, maar deze is natuurlijk ook los verkrijgbaar. Schaf de Bridge aan en bouw je eigen Philips Hue-systeem. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en accessoires op één bridge aansluiten.


Bepaal zelf hoe je Hue wilt bedienen

De Hue app

Heb je de Bridge aangesloten op je router? Download dan snel de Philips Hue app en ervaar hoe gemakkelijk de bediening is. Uiteraard is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Stel eenvoudig tijdschema's in en personaliseer je huis met de slimme verlichting van Hue!

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires om het systeem nog makkelijker te maken. Gebruik verschillende schakelaars en plaats deze op vaste plekken. Zo kun je eenvoudig heel snel je favoriete lichtscènes inschakelen zonder gebruik te maken van de app. Ook is er een bewegingsmelder die zorgt voor het inschakelen van het licht bij gewenste en ongewenste bewegingen!

Friends of Hue

Er zijn verschillende Friends of Hue die je helpen je huis nog slimmer en veiliger te maken. Philips Hue is bijvoorbeeld compatibel met de Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen, of vraag om een vooringestelde instelling zonder een knop aan te raken. Met apps van derden kun je je lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit-apparaten, bijvoorbeeld Toon, de thermostaat van Eneco.


Start met Philips Hue

Om te starten met Philips Hue heb je alleen maar één van de starterpacks nodig. Zelfs zonder Bridge is het mogelijk om Philips Hue lampen te bedienen, je kunt ze op een later moment alsnog door middel van een Bridge bedienen via de app. Je kunt maximaal 10 lampen aan een afstandsbediening koppelen, aan een Bridge maar liefst 50 lampen!

Artikelen 1 tot 15 van 53 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 53 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo