• Vragen? Bel 074 – 247 00 98

LED-strips

Oneindig veel mogelijkheden met onze veelzijdige LED-strips


5 jaar garantie op alle LED-strips

5 jaar garantie op LED-strips

Wij verkopen alleen LED-strips waarvan wij 100% zeker de kwaliteit kunnen waarborgen. Wij maken onderscheid in drie verschillende soorten LED-strips: de BUDGY, PROLINE en RGBWW strips. Kwalitatief zit er tussen alle strips geen enkel verschil, wij geven namelijk op alle strips maar liefst 5 jaar garantie! Het grootste verschil tussen de strips zit in de lichtsterkte. De BUDGY en PROLINE zijn naast de warmwitte kleur ook verkrijgbaar als RGB(W)-strip. Naast deze strips hebben we ook de RGBWW-strips, hier zit naast de kleuren ook de hele warm witte kleur.


Welke 3 type LED-strips onderscheiden wij?

Budgy LED-strips

De Budgy LED-strips zijn ontzettend energiezuinige strips met een prima lichtopbrengst en zeer goed geprijsd. Ideaal voor decoratieve verlichting in bijvoorbeeld kasten, onder trappen, het bed of keukenkasten. De strips zijn eenvoudig op maat te maken en alle stukken zijn weer opnieuw te gebruiken. Voorzien van zelfklevende achterkant, voor snelle en eenvoudige montage! Bij de Budgy-strips zijn ontzettend veel accessoires verkrijgbaar voor allerlei toepassingen. Daarnaast zijn de strips ook te bedienen met de Hue-app met een speciale ontvanger.

ProLine LED-strips

De ProLine strips kenmerken zich door de extreem hoge lichtkracht. De LED-strips zijn voorzien van veel LED's, die zorgen voor een continu lichtbeeld. Ideaal voor gebruik in profielen. Daarnaast zijn alle varianten ook verkrijgbaar in een gecoate versie met een IP44-waarde. Deze zijn dus ook uitstekend geschikt in vochtige ruimtes. De ProLine 1000 LED-strip (1 meter) komt overeen met een gloeilamp van maar liefst 80 watt! De ProLine strips zijn eenvoudig inkortbaar en door de zelfklevende achterkant snel te monteren. Daarnaast zijn ook de ProLine strips tevens te bedienen met de Hue-app met de speciale ontvanger.

RGBWW-strips

Ervaar de ontelbare mogelijkheden van de RGBWW-strips door je alledaagse verlichting te veranderen in buitengewone kleureffecten. Naast 16 miljoen kleuren zijn deze strips ook voorzien van de sfeervolle warmwitte kleur. De bediening is simpel: met een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar zijn de strips in maar liefst 4 verschillende zones te bedienen. We onderscheiden 2 soorten: de ongecoate versie, ideaal voor in gebruik van kleine nisjes en in profielen. Daarnaast hebben we een IP65-strip, deze is helemaal gecoat. Deze strip heeft een extra eigenschap: de witkleur is ook nog eens instelbaar van 2400K tot 6500K.


Bekijk de 3 verschillende soorten LED-strips

Start heel eenvoudig! Kies één van de basispakketten, zodat je direct alle benodigdheden bij elkaar hebt! Breid het zelf naar wens uit met allerlei accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos!Budgy LED-strips
Kies uit warmwit, neutraal wit of RGB. Schakel in op sensor, vaste schakelaar of afstandsbediening.ProLine LED-strips
Hoge lichtopbrengst! Kies tussen ProLine 1000 (vergelijkbaar met 80 watt gloeilamp) of ProLine 500 (40 watt gloeilamp). Ook in RGB of RGBW-strip verkrijgbaar.RGBWW LED-strips
Geniet naast alle kleuren ook van de sfeervolle warmwitte kleur. Bedien meerdere strips op één afstandsbediening.


Bepaal zelf hoe je de LED-strips wilt bedienen!

Budgy en ProLine bedienen met de Hue app

Heb je Philips Hue in huis en wil je daar ook LED-strips aan toevoegen? Dat kan heel eenvoudig met de LED-strips! In plaats van een ontvanger voor een afstandsbediening gebruik je een ZIGBEE-ontvanger voor een LED-strip naar keuze. Zo kun je deze eenvoudig via de Philips Hue app instellen. Uiteraard is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Stel eenvoudig tijdschema's in en personaliseer je huis met de slimme app van Hue!

Accessoires Budgy en ProLine

Er zijn verschillende accessoires om de LED-strips te bedienen. Zo kun je de Budgy-strip schakelen met een schakelaar, dimmen met een afstandsbediening of gebruik maken van een bewegingssensor. Ook heeft Budgy een vaste dimmer. ProLine dim je met een afstandsbediening. Bij de RGB en RGBW-strips wordt er standaard een afstandsbediening meegeleverd, zodat de strip altijd goed te bedienen is. Daarnaast hebben Budgy en ProLine veel meer accessoires, zoals hoekstukken, koppelingen, verdeelblokken, connectors en nog veel meer.

Accessoires RGBWW-strips

De RGBWW-strips kunnen bediend worden met een afstandsbediening of wandschakelaar. Je kunt ontelbaar veel strips bedienen met één afstandsbediening. Daarnaast is het mogelijk om de strips op te delen in 4 verschillende zones. De ongecoate RGBWW-strip heeft nog diverse hulpstukken meer. Denk aan een koppelstuk, connector, aansluitstuk en los snoer. De gecoate LED-strip is IP65 en is 6-aderig, deze is dus niet geschikt voor de hulpstukken.


Start heel eenvoudig

Bepaal voor welk doel u een LED-strip wilt toepassen. Start eenvoudig met een basispakket, zodat alle gewenste onderdelen direct aanwezig zijn om de LED-strips te installeren!

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fototabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fototabel  Lijst