LED-strips

Oneindig veel mogelijkheden met onze veelzijdige LED-strips

5 jaar garantie op alle LED-strips

5 jaar garantie op LED-strips

Wij verkopen alleen LED-strips waarvan wij 100% zeker de kwaliteit kunnen waarborgen. Wij maken onderscheid in drie verschillende soorten LED-strips: de BUDGY, PROLINE en LUMIPRO strips. Kwalitatief zit er tussen alle strips geen enkel verschil, wij geven namelijk op alle strips maar liefst 5 jaar garantie! Het grootste verschil tussen de strips zit in de lichtsterkte. De BUDGY en PROLINE zijn naast de warmwitte kleur ook verkrijgbaar als RGB(W)-strip. Deze strips hebben allerlei accessoires en koppelingen voor eenvoudige installatie. Naast deze strips hebben we ook de professionele LUMIPRO LED-strips, dit zijn hoogwaardige strips met hoge CRI-waarde op rollen van 5 meter. Naast de warmwitte kleur is de LUMIPRO-strip er ook als RGBWW-strips met 16 miljoen kleuren in combinatie met de warmwitte kleur.


Welke 3 type LED-strips onderscheiden wij?

Budgy LED-strips

De Budgy LED-strips zijn ontzettend energiezuinige strips met een prima lichtopbrengst en zeer goed geprijsd. Ideaal voor decoratieve verlichting in bijvoorbeeld kasten, onder trappen, het bed of keukenkasten. De strips zijn eenvoudig op maat te maken en alle stukken zijn weer opnieuw te gebruiken. Voorzien van zelfklevende achterkant, voor snelle en eenvoudige montage! Bij de Budgy-strips zijn ontzettend veel accessoires verkrijgbaar voor allerlei toepassingen. Daarnaast zijn de strips ook te bedienen met de Hue-app met een speciale ontvanger.

ProLine LED-strips

De ProLine strips kenmerken zich door de extreem hoge lichtkracht. De LED-strips zijn voorzien van veel LED's, die zorgen voor een continu lichtbeeld. Ideaal voor gebruik in profielen. De ProLine 1000 LED-strip (1 meter) komt overeen met een gloeilamp van maar liefst 80 watt! De ProLine strips zijn eenvoudig inkortbaar en door de zelfklevende achterkant snel te monteren. Daarnaast zijn ook de ProLine strips tevens te bedienen met de Hue-app met de speciale ontvanger.

LUMIPRO-strips

De LUMIPRO-strips zijn standaard rollen van 5 meter die wij per meter verkopen. Je kunt de strips naar wens afknippen of solderen met een soldeerbout. Daarnaast zijn de strips in 4 fases te bedienen met één afstandsbediening. Daarnaast hebben de RGBWW-strips nog meer mogelijkheden doordat je naast de warmwitte kleur ook nog 16 miljoen andere kleuren kunt bedienen. Ervaar de ontelbare mogelijkheden van de RGBWW-strips door je alledaagse verlichting te veranderen in buitengewone kleureffecten. We onderscheiden hierin 2 soorten: de ongecoate versie, ideaal voor in gebruik van kleine nisjes en in profielen. Daarnaast hebben we een IP65-strip, deze is helemaal gecoat. Deze strip heeft een extra eigenschap: de witkleur is ook nog eens instelbaar van 2400K tot 6500K.


Bekijk de 3 verschillende soorten LED-strips

Start heel eenvoudig! Kies één van de basispakketten, zodat je direct alle benodigdheden bij elkaar hebt! Breid het zelf naar wens uit met allerlei accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos!Budgy LED-strips
Kies uit warmwit, neutraal wit of RGB. Schakel in op sensor, vaste schakelaar of afstandsbediening en verbind eenvoudig met allerlei accessoires.ProLine LED-strips
Hoge lichtopbrengst! Kies tussen ProLine 1000 (vergelijkbaar met 80 watt gloeilamp) of ProLine 500 (40 watt gloeilamp). Ook in RGB of RGBW-strip verkrijgbaar.LUMIPRO LED-strips
Bedien meerdere strips op één afstandsbediening, maak verschillende zones aan en richt je huis sfeervol in!


Bepaal zelf hoe je de LED-strips wilt bedienen!

Bedienen met de Hue app

Heb je Philips Hue in huis en wil je daar ook LED-strips aan toevoegen? Dat kan heel eenvoudig met de LED-strips! In plaats van een ontvanger voor een afstandsbediening gebruik je een ZIGBEE-ontvanger voor een LED-strip naar keuze. Zo kun je deze eenvoudig via de Philips Hue app instellen. Uiteraard is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Stel eenvoudig tijdschema's in en personaliseer je huis met de slimme app van Hue!

Accessoires Budgy en ProLine

Er zijn verschillende accessoires om de LED-strips te bedienen. Zo kun je de Budgy-strip schakelen met een schakelaar, dimmen met een afstandsbediening of gebruik maken van een bewegingssensor. Ook heeft Budgy een vaste dimmer. ProLine dim je met een afstandsbediening. Bij de RGB en RGBW-strips wordt er standaard een afstandsbediening meegeleverd, zodat de strip altijd goed te bedienen is. Daarnaast hebben Budgy en ProLine veel meer accessoires, zoals hoekstukken, koppelingen, verdeelblokken, connectors en nog veel meer.

Accessoires LUMIPRO-strips

De RGBWW-strips kunnen bediend worden met een afstandsbediening of wandschakelaar. Je kunt ontelbaar veel strips bedienen met één afstandsbediening. Daarnaast is het mogelijk om de strips op te delen in 4 verschillende zones. De ongecoate RGBWW-strip heeft nog diverse hulpstukken meer. Denk aan een koppelstuk, connector, aansluitstuk en los snoer. De gecoate LED-strip is IP65 en is 6-aderig, deze is dus niet geschikt voor de hulpstukken. De single colour LUMIPRO LED-strips kunnen ook in 4 verschillende zones worden bediend op één afstandsbediening.


Start heel eenvoudig

Bepaal voor welk doel u een LED-strip wilt toepassen. Start eenvoudig met een basispakket, zodat alle gewenste onderdelen direct aanwezig zijn om de LED-strips te installeren!

Geen van de producten voldoet aan deze selectie.