LED TL armaturen

Wil je energie besparen op de werkvloer? Of wellicht ben je op zoek naar een manier om een garage of andere ruimte te verlichten met energiezuinige TL verlichting? Lichtcentrum Hengelo verkoopt waterdichte LED TL armaturen in drie verschillende maten: 60 cm, 120 cm en 150 cm. Zo heeft u voor iedere ruimte een geschikte LED TL armatuur. Het grote voordeel van de LED TL-bakken ten opzichte van ouderwetse TL-verlichting is dat je geen opwarmtijd nodig hebt. Iedere ruimte wordt bij een klik op de knop verlicht, zonder flikkering! Daarnaast straalt een LED TL balk geen UV-straling uit en bevat het geen zware metalen. U doet met de aankoop van een LED TL armatuur dus ook iets goeds voor het mileu.

Waterdicht LED TL armatuur

We hebben verschillende soorten TL-armaturen. De waterdichte uitvoering hebben een IP65 waarde. Dit betekent dat ze stof- en waterdicht zijn, klaar voor gebruik in vochtige of stoffige ruimtes. Niet overal is een waterdicht armatuur nodig, dus verkopen we ook de gewone armaturen in 2 maten.  Iedere klus is natuurlijk anders en niet iedere ruimte behoeft even veel verlichting. Heeft u veel licht nodig, dan raden we u aan een dubbele LED TL armatuur aan te schaffen. In deze waterdichte LED TL bak passen twee LED TL-buizen van 9, 18 of 22 watt. Het is afhankelijk van de grootte van de LED TL-bak welk wattage u nodig heeft. Deze komen overeen met de formaten 60 cm, 120 cm en 150 cm. De LED TL buizen kunnen tot wel 58 Watt aan ouderwetse TL-verlichting vervangen. Ook hebben wij LED TL-buizen in warm wit, voor wat sfeervoller en minder koud licht. Wist u dat wij ook staffelprijzen bieden? Vanaf 5 stuks krijgt u al minimaal 10% korting op de aankoopprijs van de LED TL lichtbronnen. 

Op al onze LED TL armaturen zit maar liefst 3 jaar garantie.

Bespaar aanzienlijk door het gebruik van LED TL-buizen. Lees hier meer over de voordelen van LED TL-buizen ten opzichte van de originele TL-buizen.

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  • Boven de €50,- geen verzendkosten
  • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  • Boven de €50,- geen verzendkosten
  • Winkel van 1500m in Hengelo