Spanningsrail LUNA

De LUNA rail is een strakke rechthoekige rail die verkrijgbaar is in vier kleuren: zwart, staal, wit en grijs. De rail kenmerkt zich door de strakke vormgeving. Bijkomend voordeel: de adapters van de spot zijn erg plat, waardoor er geen verdikkingen zichtbaar zijn op de rail!

Eenvoudige 'plug&play'-principe: bevestig de rails aan het plafond en plaats eenvoudig spots of hanglampen op willekeurige posities in de rail. We hebben complete basispakketten die te vinden zijn in de categorie 'Complete sets LUNA rail'. De rails zijn ook afzonderlijk te vinden in de categorie 'Losse LUNA rails'. 

Het railsysteem is eenvoudig uit te breiden m.b.v. onze hulpstukken. U kunt met deze rail letterlijk alle kanten in. Alle onderdelen zijn eenvoudig aan te sluiten zoals een strakke bocht, flexibele bocht, T-stuk of kruisstuk. Het is ook mogelijk hanglampen aan deze rail te bevestigen. Gebruik hiervoor één van onze adaptors. Alle extra onderdelen zijn te vinden in de categorie 'Onderdelen LUNA rail'.

Kies de spotjes naar wens en je bent klaar. De spotjes voor deze rail zijn te vinden in de categorie 'Railspots LUNA' .

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, belt u gerust voor advies of kom langs in onze winkel. We hebben onze railsystemen uitgebreid gepresenteerd en ons vakkundige personeel staat met een gedegen advies voor u klaar! Of bekijk hier alvast onze gebruiksaanwijzing voor de LUNA-rail!

Artikelen 1 tot 15 van 144 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 144 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo