Spanningsrail LUNA

Railsystemen zijn met uitstek geschikt om ruimtes flexibel en optimaal te belichten. Denk bijvoorbeeld aan keukens, inloopkasten, lichtkoepels, etc. De LUNA rail is een strakke rechthoekige rail die verkrijgbaar is in drie kleuren: grijs, wit en zwart. De rail kenmerkt zich door de strakke vormgeving. Bijkomend voordeel: de adapters van de spot zijn erg plat, waardoor er geen verdikkingen zichtbaar zijn op de rail!

Door het eenvoudige 'plug&play'-principe: u bevestigt de rails aan het plafond, en u kunt eenvoudig spots op willekeurige posities in de rail bevestigen. We hebben complete basispakketten die te vinden zijn in de categorie 'Complete sets LUNA rail'. De rails zijn ook afzonderlijk te vinden in de categorie 'Losse LUNA rails'. 

U kunt het railsysteem eenvoudig uitbreiden m.b.v. onze hulpstukken. U kunt met deze rail alle kanten in. Alle onderdelen zijn eenvoudig aan te sluiten zoals een strakke bocht, flexibele bocht, T-stuk of kruisstuk. Het is ook mogelijk hanglampen aan deze rail te bevestigen. Gebruik hiervoor één van onze adaptors. Alle extra onderdelen zijn te vinden in de categorie 'Onderdelen LUNA rail'.

Kies de spotjes naar wens en u bent klaar. De spotjes voor deze rail kunt u in de categorie 'Railspots LUNA' vinden.

Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem, belt u gerust voor advies of kom langs in onze winkel. We hebben onze railsystemen uitgebreid gepresenteerd en ons vakkundige personeel staat met een gedegen advies voor u klaar!

Artikelen 1 tot 15 van 124 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 124 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo