Spots

Het Lichtcentrum Hengelo heeft voor elke toepassing de juiste staalkleurige, aluminium of bronzen spots. Denk bijvoorbeeld aan aluminium inbouwspots of bronzen opbouwspots. De meeste spotverlichting wordt geleverd mét lichtbron! U kunt kiezen uit halogeenlampen of de energiezuinige en duurzame LED lampen.

12V of 230V aluminium spots

 • - 12V spots werken alleen op een transformator, dit is laagvolt en ideaal voor bijvoorbeeld vochtige ruimtes.
 • - 230V spots werken direct op de netspanning zonder tussenkoms van een transformator.

Hoe weet u welke transformator u nodig heeft voor uw aluminium inbouwspots? Dat is heel gemakkelijk: u telt gewoon het wattage van alle lampen bij elkaar op. U heeft bijvoorbeeld gekozen voor 3 lampen van 35 watt. Het totaal is 105 watt. De transformator die u nodig heeft, is een transformator die geschikt is voor minimaal 105 watt. Een hoger wattage mag natuurlijk ook.

Stel zelf uw 12V inbouwspot samen!

Bestel eenvoudig de voor u gewenste lichtbron mee met uw aluminium spotjes, door deze aan te vinken. De LED lichtbronnen zijn ook geschikt voor de opbouwspots.

Op de LED lichtbronnen voor spotjes geven wij 3 jaar garantie! Bestel uw spots en lichtbronnen snel en gemakkelijk online. Natuurlijkmet de service én garantie van het Lichtcentrum Hengelo. Het Lichtcentrum is een erkende en vakkundige dealer, met meer dan 21 jaar ervaring op verlichtingsgebied!

Artikelen 1 tot 15 van 118 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 118 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo