Onderbouwverlichting

Onderbouwverlichting is erg veelzijdig. Zo zijn onderbouwspots erg compact van formaat en hebben een platte vorm. Hierdoor kunt u deze onderbouwspots eenvoudig onder keukenkastjes of in kasten te plaatsen. Door het matte glaasje wordt het licht egaal verspreid en kijkt u niet direct in de lichtbron. Erg fijn wanneer u staat de koken in uw keuken! Meubelspots vallen ook onder onderbouwverlichting. Denk hierbij aan montage in een open kast om bepaalde elementen uit te lichten. Alle type spots onderbouwverlichting zijn voorzien van stevige klemmen, waarmee u ze eenvoudig aan een keukenkastje of een ander meubel vastmaakt. Lichtcentrum Hengelo heeft een grote collectie aan onderbouwverlichting. Voor elke keuken of ruimte vindt u zeker een passend model:

Nu ook verschillende onderbouwspots te verkrijgen in LED: met energielabel A++ en veel meer branduren. Bovendien krijgt u op de gehele collectie onderbouwverlichting 3 jaar garantie!

Onderverlichting ontzettend eenvoudig te installeren

Het kenmerkende van onderbouwspots is de geringe inbouwdiepte. Daardoor zijn deze spots gemakkelijk in meubelpanelen, keukenkastjes e.d. te plaatsen. De meubelspots zijn voorzien van stevige klemmen, waardoor de prikspots goed in het inbouwgat of opbouwrandje blijven zitten.

Twijfelt u welke onderbouwspots u moet kiezen of weet u niet zeker welke transformator u nodig heeft voor uw 12V laagspanningsspots? Neem dan gerust contact met ons op of laat u door ons informeren in de showroom.

Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Boven de €50,- geen verzendkosten
  • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Boven de €50,- geen verzendkosten
  • Winkel van 1500m in Hengelo