Vloerlampen en staande lampen

Staande lampen en vloerlampen van nikkel of staal zijn vrijwel overal in huis te plaatsen. Dit type lampen kan op twee verschillende manieren worden gebruikt:

 • Als bron voor indirecte verlichting.
 • Of als directe lichtbron.

Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan een staande leeslamp. Een combinatie van directe en indirecte verlichting is ook mogelijk.

Vloerlamp nikkel of staal

Vloerlampen zijn er in allerlei soorten, maten en stylen. Neem bijvoorbeeld de design vloerlamp met vijf lichten uitgevoerd in staal en glas, of de moderne uplighter die de kamer via het plafond verlicht. Ook voor de klassieke staande lamp met een kap van stof kunt u terecht bij het Lichtcentrum Hengelo.

Vloerlamp met kap van stof

De binnenste kap van onze staande lampen met nikkelen of stalen voet is gemaakt van witte stof. De witte stof zorgt ervoor dat het licht goede weerkaatst wordt. De buitenste kap geeft de gewenste sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een staande lamp met een kap van organza. De kap blijft licht van kleur en heeft een chique en verfijnde glans. Voor een warm en rustiek gevoel, kiest u een stof met een grovere structuur of een staande lamp met een taupekleurige kap.

Heeft u nog vragen of suggesties? Neem gerust contact op met het Lichtcentrum Hengelo of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag.

Artikelen 1 tot 15 van 165 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo

Artikelen 1 tot 15 van 165 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Boven de €50,- geen verzendkosten
 • Winkel van 1500m in Hengelo