Wooncentrum XL Apeldoorn

Een klein deel van de collectie van Lichtcentrum Hengelo is te bezichtigen in het Wooncentrum XL in Apeldoorn. Door de nauwe samenwerking kunt u daar ook verschillende vloerlampen en tafellampen bekijken en worden de lampen uit de winkel verkocht. Daarnaast is het mogelijk nieuwe exemplaren te bestellen via onze webshop. 
Ook op verlichtingsaankopen in Apeldoorn zit standaard 2 jaar garantie!!

Staat de lamp die u gezien heeft in Apeldoorn niet op onze webshop, maar wilt u deze wel graag bestellen? Aarzel niet contact met ons op te nemen, onze collectie is veel groter dan wij op dit moment op internet aanbieden. Deze wordt nog steeds dagelijks gevuld met eigen productfoto's en gedetailleerde informatie!

Het Wooncentrum XL is gevestigd op de Woonboulevard in Apeldoorn. Het pand is ruim 4000m2 en naast een deel van onze verlichting staan er honderden banken, tafels en kasten in de winkel. Daarnaast ontbreekt ook een prachtige, unieke collectie accessoires niet. De koffie staat altijd voor u klaar, schroom dus niet om een keer een kijkje te nemen of kijk op www.wooncentrum.net

Hieronder een kleine sfeerimpressie van het Wooncentrum XL.